Marketingbureauet Atak beskylder Den Korte Avis, Document.dk, Uriasposten.net og Snaphanen.dk for at sprede falske nyheder. Da jeg fra tid til anden skriver for Document, har jeg derfor stillet Atak følgende spørgsmål:
Kan Atak påvise fake news i nogen artikler publiceret på Document.dk?
Atak's tekst om fake news er skrevet af Benjamin Jul Olsen, kommunikationsrådgiver i ATAK.
Atak A/S er grundlagt af William Atak, der kalder sig "en af de førende eksperter inden for omdømme, online reputation management og shitstorm-håndtering" og "Danmarks førende specialist i reputation" på sin hjemmeside.
På sin hjemmeside skriver William Atak følgende:
"William Atak er stifter af og adm. direktør for ATAK A/S og for SAFEonNET®. ATAK er et marketing- og kommunikationsbureau, der specialiserer sig i online reputation management, online markedsføring samt sociale medier og web-løsninger. SAFEonNET® er en ydelse, der kan sikre virksomheder og deres brand mod dårlig omtale på nettet."
William Atak er gift med Fargol Monazam Atak.
Lasso News skriver følgende om Atak A/S:
"16.02.2011: Nye medlemmer af ATAK A/S' bestyrelse
Burhan William Atak, Mikkel Krohne-Sørensen og Fargol Monazam Atak indtræder i bestyrelsen for ATAK A/S. I spidsen for firmaets direktion står Burhan William Atak, der er registreret som administrerende direktør, og har været det siden 07.01.2003.
ATAK A/S er stiftet i 2003 og beskæftiger op i mod 10 ansatte."
Se også
At stikke hovedet i busken (Langelandsfestival anno 2019)