"Vold er berettiget, når det kommer til at sprede og implementere islam i samfundet." Dette udsagn får opbakning fra en gruppe unge muslimer i Tyskland.
Den chokerende trussel om vold stammer fra en tysk forskningsrapport, der kortlægger ungdomskriminaliteten hos tusindvis af unge i delstaten Niedersachsen.
I rapporten er der et afsnit, der fokuserer på unge muslimer og deres holdninger.
Og islamismen driver ned ad væggene, når muslimske teenagere, der lever i nutidens Tyskland, svarer beredvilligt på spørgsmålene i undersøgelsen.
Et klart flertal af muslimerne mener, at "koranens love er vigtigere end lovene i Tyskland".
Omkring to tredjedele - 67,8 procent - af de adspurgte muslimer erklærer sig enige i, at sharialoven er klart vigtigere end tysk lovgivning.
På forudsigelig vis har danske medier ikke omtalt forskningsrapporten fra vores naboland, der ellers er blevet behandlet i det store tyske medie Bild.
Måske fravælger danske journalister rapporten, fordi den giver et indblik i muslimers tankegang. Også de helt unge i 15-årsalderen.
Næsten halvdelen af de adspurgte muslimer - 45,8 procent. - mener, at et islamisk styret samfund (islamisk teokrati) er den bedste styreform.
Men det bliver rigtig chokerende, når undersøgelsen spørger til vold og islam.
Mere end hver tredje unge muslim - 35,3 procent - forstår den vold, der bliver begået mod mennesker, der fornærmer Allah eller profeten Muhammed.
Mere end hver femte muslim - 21,2 procent - mener, at "truslen mod islam fra den vestlige verden retfærdiggør, at muslimer bruger vold".
Der er altså en betydelig del af de unge muslimer i den tyske forskningsrapport, der ser vold og islam som to forenelige størrelser.
Den tyske rapport slår også fast, at over halvdelen af de unge muslimer - 51,5 procent - er enige i dette budskab:
"Kun islam er i stand til at løse vor tids problemer."
Forskningsrapporten er lavet af KFN - Kriminologisches Forschungsinstitut Niedersachsen - og bærer titlen 'Niedersachsen Undersøgelsen 2022'.
Forskningsinstituttet er finansieret af Niedersachsens Ministerium for Videnskab og Kultur. Desuden samarbejder KFN - Kriminologisches Forschungsinstitut Niedersachsen - med universitetet i Göttingen.
"Dataene i den seneste Niedersachsen-undersøgelse giver anledning til bekymring og viser, hvor vigtig politisk uddannelse er i skolerne," udtaler Carl Philipp Schröder fra KFN - Kriminologisches Forschungsinstitut Niedersachsen - til mediet 'Hannoversche Allgemeine Zeitung'.
Der har medvirket omtrent lige mange unge kvinder og mænd i forskningsrapporten - henholdsvis 48 procent og 50,4 procent. (De resterende anser sig som "diverse" - rent kønsmæssigt)
De danske politikere og medier er tavse. Men denne tyske rapport viser, hvad, der venter danskerne ude i fremtiden.
Se også
Silas Bjerregaard - booking manager på Musikkens Hus: Nepotisme er normalt i dele af musikbranchen